296.000 bezoekers voor Batibouw

Batibouw

Batibouw sloot pas de deuren en klokte af op bijna 300.000 bezoekers, waarvan 72.000 professionals. Volgens de standhouders werd er erg gericht informatie verzameld, en gezocht naar specifieke oplossingen voor concrete bouwvragen. Ook viel de interesse voor stedelijke bouwprojecten op, met het bruisende van de stad en het makkelijke woon-werkverkeer als belangrijke troeven.

Conclusie van deze editie: de interesse blijft, de gemiddelde Belg wil nog altijd graag bouwen en verbouwen. In  Nederland is dat wel anders: vorig jaar zakte nieuwbouw er met -40%, tegenover -3% bij ons. Toch is niet iedereen er even gerust in. Het afschaffen van sommige  subsidies en de onzekerheid over de verhuis van federale premies naar de regio’s zou roet in het eten kunnen gooien. Naast de aanhoudende economische crisis natuurlijk. Maar soit, met een drukbezochte Batibouw is het jaar goed gestart, dat is toch al dat.

Bewegende Batibouwbeelden >

 

 

 


door