FOOD

02/09/2015 at 16:39

Foodfest: nieuw culinair event in Cadzand

Foodfest flyer voor MP 1Wat doen topchefs als Sergio Herman en Syrco Bakker op hun vrije dag, zoals nu maandag?  Uitpakken met een nieuw culinair initiatief, in de Zeeuws-Vlaamse duinen van Cadzand.  Samen met hun collega’s, leveranciers, vrienden en kennissen zoals Sofie Dumont toveren deze twee heren het strand om tot een foodmarket waar ze vooral willen inspireren. Vandaar ook de naam van hun nieuwe organisatie: Inspired Events. Je zal er met de blote voeten in het zand kunnen proeven en genieten van eerlijk, lekker en ambachtelijk eten.  Je vindt er ook een eco-hoek die kleurrijk, fris en verrassend wil zijn.  Dat klinkt bijna gezond.

Iedereen is welkom.  In de duinen is de toegang gratis, en voor 250 euro koop je een VIP-ticket.  Een soort all-in-formule met parking en shuttledienst, champagne bij aankomst, toegang tot een aparte lounge, en alle food & andere drinks ook natuurlijk.  Om 13.30 uur beloven ze de aankomst van het ‘eerste’ mandje oesters: die zullen aan wal gebracht worden en aan Sergio overhandigd. Hopelijk deelt hij ze gelijk uit, daar in de duinen.

Praktisch: maandag 7 september van 12 tot 23 uur ter hoogte van Pure C/Strandhotel in Cadzand-Bad. 
Route >
 

 

FoodFest IMG_1694