FOOD

10/04/2014 at 15:21

Dineren in een idyllische zeegrot

Voor vastgoed geldt: de locatie is het allerbelangrijkste. Dat is ook zo voor hotels. Zoals het Grotta Palasezze Hotel bijvoorbeeld. Gelegen in het middeleeuwse Zuid-Italiaanse stadje Polignano a Mare. Aan de Adriatische zee, dertig kilometer van Bari. Een van de twee restaurants van dit hotel ligt wel héél dicht aan die zee, in een kalkstenen ‘zeegrot’ zelfs. U dineert er – naar verluidt lekker – in die grot, erg romantisch is dat. Slapen doet u er net boven, er zijn 21 kamers. Daar mag u met twee binnen vanaf 120 euro tot 165 euro voor de plekken met zeezicht. Toplocatie, lekker eten, en toch maar 7,5/10 op Booking.com? Tja, locatie (9,6/10) en eten zijn niet alles, natuurlijk. De rest van het hotel is maar middelmatig, de meeste tv-kanalen zijn te betalen, er is geeneens wifi. En vooraleer te boeken communiceert u best even met het hotel. Want de idyllische grot, die is soms gewoonweg toe.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide'”]

Grotta Palasezze Hotel Grotta Palasezze Hotel Grotta Palasezze Hotel Grotta Palasezze Hotel Grotta Palasezze Hotel Grotta Palasezze Hotel Grotta Palasezze Hotel