EXPO FOOD

13/03/2014 at 13:48

Ceci n.est pas une galerie: parel aan het pop-up firmament

Pop-ups zijn in, nu ook al op VTM zelfs. Maar er is – zoals altijd – kaf en koren. En in dat koren zitten verscholen parels. Die niet gewoonweg inspelen op een trend, maar iets extra’s toevoegen. Een fris nieuw idee, een unieke ervaring. Zoals Ceci n.est pas une galerie, een idee van Billy Jean. Ze gaat telkens op zoek naar vergeten locaties, zoals het oude herenhuis in de Antwerpse Tolstraat tot eind deze week. Ze maakte er een galerie van. Maar vooral veel meer dan dat. Want u mag plaatsnemen aan een lange tafel, er wordt heerlijk voor u gekookt. En ja, tijdens de warme avond, geniet u tegelijk ook van de werken aan de muur.

Billy Jean werkt hiervoor samen met jonge designers en artiesten. In een herenhuis, maar ook op andere plekken zoals een verlaten zwembad, op een dak of in een oude lijnbus. Het is dus niet gewoon naar een expo gaan. En ook niet zomaar naar een restaurant. Het is een unieke ervaring, op een heerlijke plek die voor even voor u wordt ingericht.  En dan weer onherroepelijk sluit.

Voor wie snel is, zijn er nog enkele plaatsen voor Ceci n.est pas une galerie op donderdag 13/3 en zaterdag 15/3 om 19.30 uur, en zondag 16/3 om 15 uur. Bel om te reserveren: 0471794009.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide'”]

Ceci n.est pas une galerie Ceci n.est pas une galerie Ceci n.est pas une galerie Ceci n.est pas une galerie Ceci n.est pas une galerie