DESIGN FOOD

23/02/2014 at 11:35

Koffie uit de kraan

Te zien op Batibouw: de meest minimalistische en hippe koffiezetter van het moment.  Uw espresso komt gewoon uit de goed geïsoleerde sobere ‘kraan’ van de TopBrewer, de rest van de machinerie zit handig verstopt onder het aanrecht. Het Deense designding spuwt niet alleen koffie, maar naar wens ook koude en warme melk, plat en spuitwater, kokend theewater, chocomelk of zelfs fruitsap. In een tas of glas of – dankzij de verstelbare kraan – in een hoge kan of thermos. Vier drankjes per minuut zelfs. Ook opvallend: je kiest drank, sterkte en temperatuur via een app op je smartphone of tablet. Of via een bijgeleverd touchscreen, dat kan ook. Hoe straf en strak deze koffieautomaat ook is, hij is vooral bedoeld voor hotels en bedrijfskantines. Want de prijs is minder minimalistisch: 13.000 euro. Slik.

TopBrewer van  Scanomat, op Batibouw te monsteren bij Adek, Paleis 11 stand 205.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide'”]

TopBrewer Scanomat TopBrewer Scanomat TopBrewer Scanomat TopBrewer Scanomat