FOOD

29/10/2013 at 22:30

Vers traiteursconcept

Traiteurs zijn er in allerlei varianten. Maar het concept is haast altijd hetzelfde: ze bereiden voorgerechten, hoofdschotels en desserts voor u. Het nieuwe Elle Cuisine brengt daarin verandering. Hartsvriendinnen Nathalie Bernard en Benedict Van Overtfeldt focussen op brunches, teatime-momenten en zoetigheden. Ideaal om op een huiselijke manier vrienden en kennissen mee te ontvangen, of een kinderparty culinair mee op te vrolijken. En toch wat voordeliger dan een klassieke traiteur. Al moet je de dames niet onderschatten. Ze werkten alles uit tot in de puntjes – je kan zelfs bloemen bestellen – en Nathalie Bernard werkte nog bij sterrenchefs als Jan Van den Bon en Auberge du Pêcheur. Lekkernijen als Engelse sandwiches met ham en truffel of zalm met verse roomkaas mogen ze ons gerust brengen. Dat doen ze in ecologisch verantwoorde verpakkingen trouwens, zelfs aan groene details hebben ze gedacht, prima is dat.

Meer info & menukaart: www.ellecuisine.be

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide'”]