DESIGN FOOD

15/10/2013 at 13:55

Ik ga op reis en neem mee..

Binnenkort herfstvakantie, dan opening skiseizoen, wat later kerstreces ook. Wat neemt een koffiefreak dan mee op reis? Een La Piccola, de kleine, draagbare espressomachine van het Belgische Vascobelo. Aangeboden in een coole draagtas, inclusief twee kopjes. Wat het ding zo aantrekkelijk maakt: alles is klein, behalve de kwaliteit. Het mechanisme binnenin is dat van een grotere machine, het toestel bevat duurzame materialen die de smaak niet beïnvloeden, zoals koperen waterleidingen, het is allemaal gemaakt om lang mee te gaan.  En zelfs de koffiepods zijn – in tegenstelling tot die van Nespresso bijvoorbeeld – gemaakt uit makkelijk afbreekbaar filterpapier. Ook het verbruik valt mee voor een espressomachine: 500 Watt.  De afmetingen: 25 x 15 x 22 cm, inderdaad zo meeneembaar als wat. Prijs 399 euro.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide'”]