DESIGN FOOD

24/09/2013 at 11:47

Kopjes Liu Wei

Het is een truc om aandacht te krijgen natuurlijk, maar merken die artiesten inhuren om hun waar te versieren, steunen daarmee ook de kunsten, en dat is gewoon goed. Zeker als ze dat regelmatig doen, zoals Illy. Daar presenteren ze nu een verse Art Collection, met kopjes en blikken van de Chinese hedendaagse kunstenaar Liu Wei (1972, Peking). De man die goed boert in New York en ook exposeerde in Centre Pompidou, nam de stad als inspiratiebron. In het persbericht luidt het zo: ‘De nieuwe collectie herinnert aan de niet aflatende verstedelijking en de structurele veranderingen in het stedelijke landschap van vandaag.’ Wel ja, dat zien we er ook in. Na wat pousse-cafés toch.

Espressokoppen: 115 euro voor 6
Cappuccinokoppen: 135 euro voor 6
Espressoblik 250 gr: 6,80 euro

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide'”]