HART

23/09/2013 at 18:04

Nieuw yogaconcept

Yoganic Moves is een gloednieuw concept van event manager Annick Cuvelier. Hiermee wil ze jachtige Belgen verwennen met yogareizen en retreats in Europa en Azië. Inspirerende leraars uit de hele wereld brengen de finesses van de yogaleer over, en dit koppelt Cuvelier telkens aan ander leuks. Zo is er yoga gecombineerd met wandelen of fietsen in de Franse Alpen, of yoga terwijl je intussen Zuid-Thailand of het mystieke Bali ontdekt.

Cuvelier: “M’n passie voor reizen, yoga en verbinding met mensen is wat me drijft. Yoga is voor mij een weg naar bewustwording, connectie met m’n lichaam, groei en ontwikkeling. De waarden die eeuwen geleden door een Indische filosoof werden neergeschreven in de yogasutra’s komen overeen met de waarden waar veel mensen nu mee bezig zijn, zoals tevredenheid en onthechting. Voor mij is yoga een manier van leven.”

De prijzen zijn niet mals, maar hiervoor krijg je wel viersterrenyogales en -verwennerij. De locaties worden zorgvuldig gekozen, en er gaat telkens een kok mee die alles kent van ultragezond eten. Meer lees je op: www.facebook.com/YoganicMoves

[wzslider]