MODE

03/07/2013 at 07:22

Fifties swingfeest in Brussel

Brussel-gecroppedGevonden: prima excuus om die retrojurk met poffende petticoat tóch te shoppen. Op 11 juli flitst onze hoofdstad namelijk even terug naar de jaren vijftig. Met ‘Brussel Danst’, een retrodansfestival dat doorgaat op de Grote Markt en het Muntplein, wil organisator Muntpunt het hipstergehalte van de Vlaamse feestdag enigszins opkrikken. Wie liever niet met een vlag, maar wel met de heupen zwaait, krijgt er zowaar danslessen – Charleston, Lindy Hop en Swing. Radio Modern én Radio Ultra Modern blazen het feest op gang en in het retroschattige ‘Beauty Boudoir’ kunt u de lippen laten stiften of uw kapsel voorzien van een victory roll of drie. Bon, dat gezegd zijnde, gaan wij even onze kredietkaart afstoffen, Topvintage.nl plunderen en onze beentjes insmeren. Adios.

Meer info op www.brusseldanst.be