MODE

28/06/2013 at 07:35

Halfnaakt naar de solden

‘Als naakt verkoopt, zal halfnaakt vast ook geen kwaad kunnen’, moeten de Spaanse Sloebers van Desigual gedacht hebben. En dus riep het merk – dat we kennen van de nogal hypnotiserende printcombo’s – een nieuw concept in het leven: The Seminaked Party. Denk hierbij vooral niet aan bizarre parenclubtoestanden, maar eerder aan een slimme marketingzet. Op maandagochtend 1 juli beloont Desigual honderd shoppers met een gratis outfit. Enige vereisten: op tijd opdagen in de Antwerpse shop en een poosje kontwiegen in lingerie.

Seminaked Antwerp_Aankondiging

Wie overweegt om zich halfnaakt tussen het feestgedruis te begeven, voorziet naast een propere onderbroek ook best een setje oordopjes en stalen zenuwen. Het bakvissengehalte zou er wel eens hoog kunnen zijn.

Seminaked Party Antwerpen, Maandag 1 juli 2013, Desigual Shop – Meir 61-63. Meer info op de Facebookpagina van het merk