HART

22/06/2013 at 17:24

Voed het verlangen

Van-Doren-suspender-belt-Salon-Desir1Houdt u van stout en stijlvol? Dan is Salon Désir misschien wat u zoekt. Een nieuwe webshop met klassevolle lingerie, prikkelende accessoires (zweepjes, maskers, handboeien, collars, noem maar op) en allerlei welriekend lekkers om het lijf te verwennen. Salon Désir is een vermetel nevenproject van Tom De Bruyne en Astrid Groenewegen, oprichters van het goedboerende Amsterdamse reclamebureau SUE. Dat in deze cabardouche een vrouw aan het roer staat, zie je bijvoorbeeld aan de manier waarop de sensuele setjes gerangschikt zijn. Wat zijn uw ‘body wishes’? Wilt u dat deinend achterwerk bedekken, of misschien dat flubberende buikje? Wilt u de boobs accentueren of net de poep in de spotlights zetten? Daar heeft Salon Désir allemaal aan gedacht. Ook leuk: de sectie ‘looks & moods’. Boudoir lady, Royal romantic of Playfully naughty? Er is voor elk wat wils. Wie écht zeker wil zijn checkt de ‘Men’s Top 7′. Kwijlende blikken in de bedstee verzekerd.

www.salondesir.com