FOOD

14/05/2013 at 22:35

‘Star du Festival de Cannes’

Vandaag opent aan de Azurenkust het 66ste filmfestival van Cannes.  Speciaal voor die gelegenheid bedacht San Pellegrino een limited edition van zijn groene waterfles. De rode ster uit het eigen logo voeren ze op als ‘Star du Festival de Cannes’, in een hoofdrol tussen een meute persfotografen. Bij een fabrikant van zoiets simpels als bruisend water, moeten ze toch iéts bedenken om de aandacht te trekken. De vraag of het ecologisch verantwoord is die flessen uit het verre Italië te laten overkomen, spoelen we door met een frisse slok.  In restaurants te krijg in glazen flessen van 0,5 en 1 liter (vanaf 2,90 en 4,50 euro),  voor thuis in PET-flessen met dezelfde inhoud, verpakt per zes (vanaf 4 en 5,80 euro).

San Pellegrino 6x1l CannesSan Pellegrino 50 cl cannes San Pellegino PET 1L cannes San Pellegrino PET 500 ml