FOOD

13/05/2013 at 20:17

Koekjes met knipoog

GenerousVoor u door Znor voorgeproefd en goedgekeurd: de knapperige personages van Generous. Houdt u meer van Sylvain Speculoos, van Charlotte Chocolat of misschien van Céline Citron? Geen nood, ze zijn allemaal even lekker en bovendien biologisch en glutenvrij. Dat laatste ligt aan Christophe Harou, de bezieler van dit verse koekjesmerk. Hij worstelde met een glutenallergie en vond dat er voor onfortuinlijke fijnproevers als hij ook voortreffelijk zoets mocht bestaan. Een authentieke bakkerij in Brussel zorgt nu dat de ondertussen 150 verkooppunten bevoorraad worden. Ook de copywriter van dienst heeft mooi werk geleverd. Achter elk koekje zit een verhaal. Victor Vanille zou vroeger een zeebonk zijn geweest en Nicole Noisette heeft ‘mooie amandelogen en een stem met een klein kraakje erin’. Wie gelooft dat allemaal? Niemand natuurlijk, maar wel heel goed gevonden.

De koekjes van Generous zijn o.a. te koop bij Bioplanet.

www.generous.eu