HART

23/04/2013 at 19:48

Holistisch mooi

Na twaalf jaar intensief werken als beautyjournaliste voor Feeling, ontelbare tips en tricks zelf te hebben uitgeprobeerd en een coup de foudre met Kundalini Yoga, besloot Goedele Leyssen ál haar kennis te verenigen in één concept: ‘Live With Grace’, ofte workshops voor zij die verlangen naar méér energie en een zweem van de eeuwige jeugd. Op 25 en 26 mei heeft zo’n eerste ‘Energy experience’ plaats in M Hotel in Genk. De geheime formule? Niet alleen Kundalini Yoga en meditatie, maar ook power juices, biologische voeding, aromatherapie en diverse vormen van beweging – en dit alles gebracht door een resem gerenommeerde experts. Zelf staat Goedele Leyssen elke ochtend op een ontiegelijk vroeg uur op om nog voor haar dagtaak begint 2,5 uur (!) op de yogamat te vertoeven, ze drinkt vers komkommersap voor haar huid, ioniseert haar water, heeft een tarwegrasplantage (30 ml sap daarvan zou gelijkstaan aan je dagelijkse portie groente en fruit), een keukenkast vol supplementen en een badkamer vol maskertjes, crèmes en make-up. Een die-hard dus, en dat werpt zijn vruchten af. Ze ziet er minstens tien jaar jonger uit dan ze is (27 ipv 37), en zegt zelf: ‘Het positieve effect op mijn leven is enorm. Als ik val, sta ik veel sneller weer op (en ik val soms best wel hard). Ik ben ook rustiger, meer gefocust, creatiever, intuïtiever en zelfzekerder dan vroeger.‘ Afijn, voor al wie ook smacht naar een drupje van dit weldadige levenselixir is er nu Live With Grace.

www.livewithgrace.com

Clipboard01