Over ZNOR

ZNOR is een online magazine van ervaren freelance journalisten, copywriters, foodies en fotografen. Om den brode werken ze voor nationale media en bekende merken. Ze zitten al jaren in het vak, hebben veel kilometers op de teller, ervaring zat.

Op deze pagina’s brengen ze een strenge selectie nieuws, over wat mooi en lekker is.  Tussen de vele persberichten en de voortdurende stroom nieuwtjes gaan ze op zoek naar de parels.

Nee, lang niet alles of iedereen komt aan bod, verre van. Ze kunnen dat ook, deze zelfstandigen zijn zo vrij als wat, onafhankelijk van alles en iedereen. Volg ze hier, op Facebook of op Instagram, en ze voeden u met een regelmatige portie schoon gerief en levensgarnituur.

+++

Heb je iets interessants voor ZNOR? Bel, mail, roep:

Dirk Smets ZNORDirk Smets, coördinator – Wonen, Design, Foto, Expo

Dirk Smets was in zijn universiteitsjaren al hoofdredacteur, werkte nadien bij verschillende uitgeverijen en bedacht voor een grote krantengroep nieuwe mediaproducten. Niet zo gek dat deze marketeer & copywriter met enkele kompanen ZNOR oprichtte. Hij schrijft graag over wat mooi is, met een voorliefde voor wonen en design.

dirk.smets@ zebramedia.be


Inge Delva – Food

Inge Delva is zelfstandig copywriter en auteur van verschillende boeken over maatschappelijk relevante thema’s. Maar ze is ook gepassioneerd door yoga én een enthousiaste foodie die graag kookt, zich met plezier verdiept in gezonde voeding én heel graag op restaurant culinair gaat genieten. Voor ZNOR schrijft ze over lekker en gezond eten.

inge@ ingenieusverwoord.be


Dirk Leyman ZNOR (c) Koen BroosDirk Leyman – Boeken, Expo, Foto, Wonen

Dirk Leyman werkt sinds 2000 als literair journalist voor De Morgen en andere media. Hij richtte het meermaals bekroonde literaire weblog De Papieren Man (2006-2011) op. Bloggen zit hem in het bloed. Voor ZNOR schrijft hij over expo’s, kunstboeken, architectuur en fotografie. Foto © Koen Broos

dirk.leyman@ skynet.be


Eline VandeGehuchteEline VandeGehuchte – Food, Design

Eline VandeGehuchte is de ex-hoofdredactrice van Newplacestobe.com, waar ze samen met haar redactie op zoek ging naar hippe hotspots en verborgen parels. Hier deelt ze haar nieuwste ontdekkingen die helemaal ‘ZNOR’ zijn: no-nonsense plekken met karakter, liefst nog vernieuwend ook. Ze blinken uit qua interieur, concept of service en zijn vaak gewoonweg onweerstaanbaar.

eline.vdg@ hotmail.com


Stonden mee aan de wieg van ZNOR en alleen al daarom verdienen ze onze eeuwige dank: journalisten Annelies Vanbelle & Els De Pauw en art director Thomas De Bruyne, uit wiens koker ook het logo rolde.

Grote dank ook aan allen die ons al hielpen met grote of kleinere bijdragen: Sandy Volckaert (food), Rien de Mey (fashion), Sofie Albrecht (beauty), Mies van Roy (design), Leen Creve (design), Melanie de Vrieze (food), An Bogaerts (food & design), Kris Demey en Femke Demarsin (ontwerp) en tal van persverantwoordelijken en ander schoon volk.

Van ganser harte: 1000 x dank allemaal!


Wil je persinformatie sturen?
Dat doe je naar info@znor.be.

+++

Wil je dit initiatief steunen? Of een samenwerking aangaan?
Mail dan ook naar info@znor.be. We nemen snel contact op.